Uudet ompelukoneet ja ompelukoneen huolto Lappeenrannassa

Karjalan Kangas ja Ompelukone myy laadukkaita Berninan ompelu- ja saumauskoneita. Lisäksi asiantunteva mekaanikkomme toteuttaa ompelukoneen huollot ja korjaukset kokemuksen tuomalla varmuudella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai tule piipahtamaan myymälässämme Lappeenrannan keskustassa!

Yhteystiedot ja sijainti

Meiltä Bernina ja bernette ompelukoneet sekä saumurit! 

Toimimme laadukkaiden ja alansa parhaimmistoon kuuluvien Sveitsiläisten Bernina ja bernette ompelukoneiden ja saumureiden valtuutettuna jälleenmyyjänä.

Myymälästämme löydät valikoiman erilaisia, eri käyttötarkoituksiin tarkoitettuja ja eri taitotasoille sopivia ompelukoneita sekä saumureita.

Esittelemme mielellämme koneiden ominaisuuksia ja autamme juuri sinulle sopivan ompelukoneen valinnassa. Myymälässämme pääset myös kokeilemaan eri malleja ennen ostopäätöksen tekemistä.

Bernina- ja Bernette-ompelukoneisiin saat tilattua meidän kauttamme myös lisätarvikkeita, kuten vetoketju-, piilovetoketju-, farkku-, päärme- tai käsivaraisen parsinjalan.

 

Valikoimastamme löydät myös Eva- merkkiset ompelukoneet ja samurit.

 

UUDET OMPELUKONEET JA SAUMURIT

Tutustu valikoimaamme kuuluviin ompelukoneisiin sekä saumureihin kuvagalleriassa.

Kaikilla Bernina ja bernette koneilla on virallinen maahantuojan myöntämä takuu. 

 

Bernina malliston koneet ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja ne edustavat alansa viimeisintä teknologiaa. Koneet ovat valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja siksi ne kestävät kovempaakin käyttöä.

Bernina- luetettava kumppani mielikuvituksellisissa projekteissa.

 

Bernette ompelukoneiden ja samureiden taustalla on sveitsiläinen muotoilu ja valmistus. Koneet ovat  valmistettu BERNINA Textile Groupin alaisuudessa, ja ne ovat huippulaatuisia.

Bernette toteuttaa täydellisesti kaikki ideasi.

 

Tervetuloa myös paikan päälle palvelevaan myymälään tutustumaan koneisiin lähemmin! 

 • HUOM!

  Huoltopalvelumme lomailee 24.6.- 31.8. välisen ajan.

  -

  Tänä aikana emme ota vastaan huoltokoneita. Huollon loma-ajankohtaa ennen myymälään tuodut koneet huolletaan tai korjataan kuntoon kesäkuun aikana.

  -

  Koneita otamme myymälään huoltojonoon seuraavan kerran 2.9.

OMPELUKONEHUOLTO

Huollot ja korjaukset ompelukoneen merkistä riippumatta

Ompelukone vaatii huoltoa siinä missä mikä tahansa muukin tekninen laite. Säännöllinen huolto lisää laitteen käyttövuosia ja ylläpitää koneen sujuvaa toimintaa – onhan hyvin toimivalla koneella miellyttävämpi ommella! Myös pidempien käyttötaukojen jälkeen ompelukone olisi hyvä huollattaa, jotta paikallaan seisonut laite saadaan herätettyä henkiin entistä ehompana. 

Ompelukonemekaanikkomme huoltaa ja korjaa kaikki ompelu- ja saumauskoneet merkistä tai laitteen iästä riippumatta.  Varsinkin mekaaniset koneet ovat hänen alaansa. Ja se, mitä ei tiloissamme saada korjattua, ohjataan kyseisen alan ammattilaiselle.  Voit tuoda meille myös sakset tai saumauskoneesi terät teroitukseen.

Mekaanikkomme on alansa kokenut ammattilainen, ja hänelle kannattaa tuoda ompelukoneet huoltoon pidemmänkin matkan takaa!

Palvelut: Ompelukoneen huolto,  saumurin huolto, vian korjaus ja kustannusarvio.

                 Saumurin terien teroitus, saksien teroitus.

Koneen voi tuoda myymälään silloin kun itselle parhaiten sopii. Koneet huolletaan/korjataan tai arvioidaan tulojärjestyksessä.

 Huomaathan että mekaanikko ei ole päivittäin paikalla myymälässämme. Tarvittaessa voit ottaa meihin etukäteen yhteyttä ja kertoa koneesi huolto tai korjaustarpeesta sekä kysyä tulevista huoltopäivistä.

 

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha