Uudet ompelukoneet ja ompelukoneen huolto Lappeenrannassa

Karjalan Kangas ja Ompelukone myy laadukkaita Berninan ompelu- ja saumauskoneita. Lisäksi asiantunteva mekaanikkomme toteuttaa ompelukoneen huollot ja korjaukset kokemuksen tuomalla varmuudella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai tule piipahtamaan myymälässämme Lappeenrannan keskustassa!

Yhteystiedot ja sijainti

Meiltä Bernina ja bernette ompelukoneet sekä saumurit! 

Toimimme laadukkaiden ja alansa parhaimmistoon kuuluvien sveitsiläisten Bernina ja bernette ompelukoneiden ja saumureiden valtuutettuna jälleenmyyjänä. 

Myymälästämme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia, eri käyttötarkoituksiin tarkoitettuja ja eri taitotasoille sopivia ompelukoneita sekä saumureita.

Esittelemme mielellämme koneiden ominaisuuksia ja autamme juuri sinulle sopivan ompelukoneen valinnassa. Myymälässämme pääset myös kokeilemaan eri malleja ennen ostopäätöksen tekemistä.

Bernina- ja Bernette-ompelukoneisiin saat tilattua meidän kauttamme myös lisätarvikkeita, kuten vetoketju-, piilovetoketju-, farkku-, päärme- tai käsivaraisen parsinjalan.

 

Uudet ompelukoneet ja saumurit

Tutustu valikoimaamme kuuluviin ompelukoneisiin sekä saumureihin kuvagalleriassa.

Kaikilla Bernina ja bernette koneilla on virallinen maahantuojan myöntämä takuu. 

 

Bernina malliston koneet ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja ne edustavat alansa viimeisintä teknologiaa. Koneet ovat valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja siksi ne kestävät kovempaakin käyttöä.

Bernina- luetettava kumppani mielikuvituksellisissa projekteissa.

 

Bernette ompelukoneiden ja samureiden taustalla on sveitsiläinen muotoilu ja valmistus. Koneet ovat  valmistettu BERNINA Textile Groupin alaisuudessa, ja ne ovat huippulaatuisia.

Bernette toteuttaa täydellisesti kaikki ideasi.

 

Tervetuloa myös paikan päälle palvelevaan myymälään tutustumaan koneisiin lähemmin! 

Huollot ja korjaukset ompelukoneen merkistä riippumatta

Ompelukone vaatii huoltoa siinä missä mikä tahansa muukin tekninen laite. Säännöllinen huolto lisää laitteen käyttövuosia ja ylläpitää koneen sujuvaa toimintaa – onhan hyvin toimivalla koneella miellyttävämpi ommella! Myös pidempien käyttötaukojen jälkeen ompelukone olisi hyvä huollattaa, jotta paikallaan seisonut laite saadaan herätettyä henkiin entistä ehompana. 

Ompelukonemekaanikkomme huoltaa ja korjaa kaikki ompelu- ja saumauskoneet merkistä tai laitteen iästä riippumatta. Ja se, mitä ei tiloissamme saada korjattua, ohjataan kyseisen alan ammattilaiselle. Voit tuoda meille myös sakset tai saumauskoneesi terät teroitukseen.

Mekaanikkomme on alansa kokenut ammattilainen, ja hänelle kannattaa tuoda ompelukoneet huoltoon pidemmänkin matkan takaa!

Huomaathan, että mekaanikko ei ole päivittäin paikalla myymälässämme. Voit ottaa meihin etukäteen yhteyttä ja kertoa koneesi huoltotarpeesta sekä kysyä tulevista huoltopäivistä. Ruuhkan sattuessa koneet huolletaan saapumisjärjestyksessä.

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha